Τροποι Αποστολης

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται με εταιρείες courier (Ταχυμεταφορές) ή/και με μεταφορικές εταιρείες (φορτηγά) με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 09.00 π.μ-18:00 μ.μ στην διεύθυνση την οποία εσείς έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση που απουσιάζετε κατά την ώρα της παράδοσης, θα ενημερώνεστε για να προγραμματιστεί εκ νέου η παράδοση της αγοράς σας.

Έξοδα αποστολής εσωτερικού:
Για αγορές άνω των 5 κιλών, το κόστος αποστολής υπολογίζεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και ενημερώνεστε άμεσα μέσω SMS ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Έξοδα αποστολής Γερμανία:
Για αποστολή παραγγελίας στην Γερμανία τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων και γίνεται εντός 3 - 7 ημερών (από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, ετοιμαστεί και δοθεί για αποστολή) με παράδοση στο χώρο σας από την DHL Express. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή της παραγγελίας. Για τις παραγγελίες προς την Γερμανία, δεν υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.

Χρόνος παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης είναι από 3-4 εργάσιμες ημέρες για προορισμούς εντός Ελλάδος. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, ετοιμαστεί και δοθεί για αποστολή. Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Σάββατο.

Τρόπος Παραλαβής
ΜΕΣΩ COURIER ή μεταφορικής εταιρείας (φορτηγά). Συνεργαζόμαστε με τα Elta Courier και με ποικίλες μεταφορικές εταιρείες. Το πανελλαδικό δίκτυο των εταιρειών παραδίδει την παραγγελία σας εντός 3-4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολή της από το κατάστημα στο σπίτι σας. Όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας στην Γερμανία, αυτή θα γίνει στο σπίτι σας εντός 14 εργάσιμων ημερών.