Βιταμίνες

-
ΥΓΡΕΣ ΥΠΕΡ-ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ULTRA VITA-BEE

ΓΕΝΙΚΑ
Υγρές εξειδικευμένες βιταμίνες, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία υπέρμετρα συμπυκνωμένες, ώστε να δίνουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη και άνοδο στο μελισσοσμήνος.
Το ULTRA VITA-BEE δίνει φοβερή ενέργεια στο μελισσμήνος, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μελισσών και δίνει στη βασίλισσα τη δυνατότητα μιας πολύ έντονης γέννας. Αποτέλεσμα είναι η έντονη ανάπτυξη του μελισσοσμήνους σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να υπάρχει καμία σύγκριση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.
Σε περίπτωση που το μελίσσι έχει κάποια ασθένεια (μικροβιακή ή ιογενή) οι υπέρ-βιταμίνες αυτές το βοηθούν στην ίασή του (εννοείται όταν ταυτόχρονα γίνεται κατάλληλη θεραπεία).

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Πρέπει να χρησιμοποιείται σε μελίσσια τα οποία χρειάζονται βοήθεια (αδύναμα, νέα) ή όταν δέχονται στρες (μεταφορά, δηλητηριάσεις, ασθένειες, θεραπείες) ή ακόμα όταν θέλετε γρήγορη ανάπτυξη του μελισσοσμήνους σας
Το ULTRA VITA-BEE διαλυόμενο σε σιρόπι ραντίζεται ή από την είσοδο της κυψέλης, στρέφοντας το στόμιο της ψεκαστήρας προς τα πάνω ή βγάζοντας το καπάκι πάνω στα τελάρα (αν διαθέτετε το νέο καπάκι “THE GENIUS LID” ραντίζετε τις μέλισσες ανοίγοντας το εσωτερικό τζάμι, χωρίς να βγάλετε το καπάκι της κυψέλης).
Το ULTRA VITA-BEE διαλύεται 8 γραμμάρια σε 80 έως 150 γραμμάρια σιρόπι (ανάλογα με τον πληθυσμό του μελισσοσμήνους σας) και μετά ραντίζετε με τον προαναφερόμενο τρόπο κάθε 4 έως 6 μέρες για όσες φορές θέλετε(ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 4 ΦΟΡΕΣ)

Διατίθεται σε συσκευασίες του 1lt και των 500ml.Διατηρείται καλύτερα σε θερμοκρασίες 5-12 βαθμούς Κελσίου

Στις τιμές όλων των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των αγορών σας έως την Αθήνα(σε πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας), καθώς και η έκπτωση 8% για πληρωμή τοις μετρητοίς.

Showing all 4 results

Comments are closed.