Μελισσοτροφές για την αντιμετώπιση των ασθενειών

Oι τροφές μας αυτές τοποθετούνται στο κέντρο της κυψέλης και συγκεκριμένα πάνω από το γόνο, ανοίγοντας στη νάιλον συσκευασία μια αρκετά μεγάλη τρύπα, χωρίς να φοβάστε ότι θα ξεραθούν. Όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι κάτω από 22-25 βαθμούς, το άνοιγμα της συσκευασίας πρέπει να είναι προς τα κάτω (δηλαδή προς τα πλαίσια), ενώ όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 22- 25 βαθμούς, το άνοιγμα πρέπει να είναι προς τα πάνω (δηλαδή προς το καπάκι).
Η τροφή και 93414 κ καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται σε θερμοκρασίες άνω των 35-38 βαθμών κελσίου. Σε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να χρησιμοποιείτε την 96714 ή την 96614.
Αν στα μελίσσια σας έχετε τοποθετήσει το «έξυπνο καπάκι», μπορείτε αν θέλετε να αφαιρείτε άφοβα όλη τη νάιλον συσκευασία από τις τροφές μας (πίτες), σε θερμοκρασίες έως των 38-40 βαθμών κελσίου.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρία μας “BeeNectar” υπό τη επίβλεψη του επιστημονικού μας προσωπικού και περιέχουν εκτός από σάκχαρα, πολλές βιταμίνες, πρωτείνες (υψηλής βιολογικής αξίας) και ιχνοστοιχεία στις κατάλληλες αναλογίες, σύμφωνα με τις ανάγκες των μελισσών, ώστε να αποτελούν πάντα ένα πλήρες και ισορροπημένο σιτηρέσιο.
Οι τροφές αυτές διατίθενται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζονται σε κιβώτια των 24 τεμαχίων.

Showing all 2 results

Comments are closed.