Μελισσοκομικά Φάρμακα

Η εταιρεία BeeNectar διαθέτει όλα τα Κτηνιατρικά φάρμακα για τη θεραπεία ασθενειών (όπως βαρρόα, νοζεμίαση, σηψιγονία) τα οποία όμως θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τον μελισσοκόμο με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα.
Καταρχήν όλα τα φάρμακα διατίθενται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο κτηνίατρο, ώστε να επιλεγεί το κατάλληλο φάρμακο, με αποτέλεσμα να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα στην θεραπεία.
Για να γίνει θεραπεία ασθενειών με τη χρήση κτηνιατρικών φαρμάκων θα πρέπει :
1. Να υπάρχει σίγουρα ασθένεια (νοζεμίαση, βαρρόα, σηψιγονία) στο μελίσσι σας διαπιστωμένη ή από εμάς ή από κάποιο άλλο υπεύθυνο εργαστήριο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Αν δεν υπάρχει ασθένεια, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται θεραπεία λόγω του κόστους της θεραπείας αλλά και λόγω του στρεσαρίσματος που προκαλείται στο μελισσοκομείο σας.

2. Να ενημερώσετε τον υπεύθυνο κτηνίατρο μετά από πόσο χρόνο θα πάτε τα μελίσσια για συλλογή μελιού ή άλλου προϊόντος (π.χ. γύρη, πρόπολη κ.α.) για να επιλεγεί η κατάλληλη θεραπεία ώστε να μην υπάρξουν κατάλοιπα στα προϊόντα της μέλισσας.
Προσοχή: Μετά το τέλος της θεραπείας καλό θα είναι να γίνεται επανεξέταση ώστε να επιβεβαιώνονται τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γιατί υπάρχει η περίπτωση ανθεκτικών στελεχών.
Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι η εταιρεία BeeNectar διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά τροφών (SUPER BEE-FEED) εξειδικευμένες για τη θεραπεία ασθενειών της μέλισσας χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΙΩΝ

Με τη βοήθεια του επιστημονικού μας προσωπικού (για την σωστή και έγκαιρη διάγνωση των ασθενειών ), των επιστημονικών μας γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας μας και των άριστης ποιότητας προϊόντων μας είμαστε στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε ένα πλήρες ετήσιο πρόγραμμα πρόληψης-διάγνωσης-θεραπείας ασθενειών με βιολογικά ή συμβατικά φάρμακα.

Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start