Υπερ – Τροφές Μελισσών «Bee-Feed» (στερεές – υγρές)

Oι στερεές τροφές μας τοποθετούνται στο κέντρο της κυψέλης και συγκεκριμένα πάνω από το γόνο, ανοίγοντας στη νάιλον συσκευασία μια αρκετά μεγάλη τρύπα, χωρίς να φοβάστε ότι θα ξεραθούν. Όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι κάτω από 22-25 βαθμούς, το άνοιγμα της συσκευασίας πρέπει να είναι προς τα κάτω (δηλαδή προς τα πλαίσια), ενώ όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 22- 25 βαθμούς, το άνοιγμα πρέπει να είναι προς τα πάνω (δηλαδή προς το καπάκι).

Οι τροφές 90114, 91614,92214 και 93414 καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται σε θερμοκρασίες άνω των 35-38 βαθμών κελσίου. Σε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες πρέπει να χρησιμοποιείτε την 96714 ή την 96614.

Αν στα μελίσσια σας έχετε τοποθετήσει το «έξυπνο καπάκι», μπορείτε αν θέλετε να αφαιρείτε άφοβα όλη τη νάιλον συσκευασία από τις τροφές μας (πίτες), σε θερμοκρασίες έως των 38-40 βαθμών κελσίου.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τροφές που αφορούν θεραπεία ασθενειών σε μελίσσια τα οποία θα καταρεύσουν (χαθούν) από την ασθένεια ή τις ασθένειες που πιθανόν έχουν, σε λιγότερο από 20 μέρες, τότε θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο της εταιρείας μας κ. Κατσαμπή για να σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες, έτσι ώστε ακόμα και στα συγκεκριμένα μελίσσια να μην υπάρχουν απώλειες.

Όλες οι τροφές μας παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρία μας “BeeNectar” υπό την επίβλεψη του επιστημονικού μας προσωπικού και περιέχουν εκτός από σάκχαρα, πολλές βιταμίνες, πρωτεΐνες (υψηλής βιολογικής αξίας) και ιχνοστοιχεία στις κατάλληλες αναλογίες, σύμφωνα με τις ανάγκες των μελισσών, ώστε να αποτελούν πάντα ένα πλήρες και ισορροπημένο σιτηρέσιο.

Οι στερεές τροφές διατίθενται σε σακουλάκια του 1 kg και συσκευάζονται σε κιβώτια των 24 τεμαχίων, ενώ οι υγρές μας τροφές σκευάζονται σε δοχεία των 18,5 κιλών.

Οι τιμές καθώς και οι συσκευασίες των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, όποτε το κρίνει η εταιρεία μας και θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας όπως και νέα προϊόντα μας.

Υπερ – Τροφές Μελισσών για θεραπεία ασθενειών (χωρίς τη χρήση φαρμάκων)[spacer height=»30px»]

Υπερ – Τροφές Μελισσών για συντήρηση και ανάπτυξη